Иновативните автомобили на Volkswagen

Иновативните автомобили на Volkswagen

Volkswagen е една от най-известните и уважавани марки в света на автомобилостроенето, която предлага широка гама от модели, открояващи се с качество, дизайн, технологии и екологичност. В този пост ще ви запозная с някои от най-атрактивните и иновативни автомобили на Volkswagen, които може да ви заинтригуват и вдъхновят.

Tiguan AllspaceTiguan Allspace

Един от моделите, които заслужават внимание, е новият   Tiguan Allspace,  който е SUV с подчертано стилно излъчване и обширно вътрешно пространство. Tiguan Allspace има дълго междуосно разстояние, 7 места по избор и до 2,5 тона прикачен товар. Той съчетава функционалност и динамика, като предлага различни опции за двигатели, оборудване и цветове. Tiguan Allspace е снабден с IQ.DRIVE Travel Assist, който позволява шофиране от ново поколение с помощта на адаптивен темпомат и активна поддръжка на лентата. Също така има IQ.LIGHT - LED-Matrix-светлини, които осигуряват динамично излъчване без заслепяване.



Arteon R Arteon R

Друг модел, който прави впечатление, е новият Arteon R   , който е спортен седан с елегантна форма и мощна производителност. Arteon R има 2.0 TSI двигател с 320 к.с., 4MOTION задвижване и 7-степенна DSG скоростна кутия. Той предлага висок комфорт и безопасност с помощта на амбиентното осветление, климатичната инсталация „Air Care Climatronic“, системата за контрол на зоната на мъртвия ъгъл и системата за предотвратяване на столкновения Front Assist. Arteon R има и вариант Shooting Brake, който е комбинирано купе с просторен багажник и модерен дизайн.

 

•  ID.4 GTX:  ID.4 GTXТова е първият електрически SUV на Volkswagen с двойно предаване и мощност от 220 кВт / 299 к.с. ID.4 GTX има спортен дизайн, просторен интериор и висок комфорт. Той може да измине до 480 км с едно зареждане и да ускори от 0 до 100 км/ч за 6,2 секунди.

 

Volkswagen е Golf
Volkswagen е GolfЕдин от най-популярните и обичани модели на Volkswagen е Golf, който е класически хечбек с дълга история и множество поколения. Golf е символ на иновацията и качеството на Volkswagen, като предлага разнообразие от версии, които задоволяват различни нужди и вкусове. Например Golf R е най-мощният Golf с 320 к.с., Golf GTI  е легендарният спортен Golf с 245 к.с., Golf GTD е ефективният дизелов Golf с 200 к.с., а Golf GTE е хибридният Golf с 245 к.с. Всички тези модели имат модерен дизайн, дигитална арматурна табла, интуитивна инфотейнмънт система и различни асистенти за шофиране.

 Volkswagen е марка, която предлага висок клас автомобили за всеки вкус и стил на живот. Независимо дали търсите SUV, седан, хечбек или електрически автомобил, Volkswagen има модел, който ще ви очарова с качество, дизайн, технологии и екологичност.