Статии за Off-Road

Основни грешки при офроуд шофирането

Офроудът може да бъде чудесен начин да опознаете природата и да се откъснете от града. То обаче може да бъде и опасно, ако не знаете какво правите! Виж повече

Най-добрите офроуд SUV за 2022 г.

Искате ли нещо, което е създадено за асфалтов път, или ви трябва нещо, което може да се справи с всичко? Вижте повече тук

Най-евтините 4x4 автомобили, които може да закупите сега

Вижте кои са Топ 5 най-надеждни и най-достъпни 4x4 автомобили, които може да купите в момента, така че да отговарят на Вашите нужди.

Как да изберем правилните гуми за различните терени пресечена местност?

Гумите са изключително важни, както за безопасността, така и за разхода гориво, който може да се вдигне осезаемо, ако не намерите правилния чифт гуми.

Off-Road

Предпочитате да карате колата си в планините, над реки, в гората или просто по неравни или несъздадени пътища? То тогава сте се ориентирали правилно, че off-road автомобилите са точно за вас. Мощни, груби, задължително високи и с правилните гуми те се нареждат сред предпочитаните в България, заедно със SUV автомобилите. Тези коли са достатъчно големи, мощни и сигурни, за да се справят с различни неравности, с препятствия и с предизвикателства, през които искате да преминете, за да достигнете до желаното място.

В тази категорията в блога ни в Avtosklad ще разглеждаме повечето марки, с които може да се сдобиете на достъпна и по-висока цена. Ще се запознаете отблизо с характеристиките, мощността, гумите и всичко, което може да ви интересува, за да успеете да вземете правилното решение за вашия конкретен случай. Не се колебайте да прочетете статиите, защото повечето информация ще ви предостави знания, които може да използвате при аварийна ситуация, както и при самостоятелен преглед на автомобила. Карайте внимателно с Avtosklad!