Последни статии за Електромобили

Какви са предимствата и недостатъците на електромобилите

Електрическите автомобили стават все по-популярни, но какви са предимствата и недостатъците им... Вижте повече в статията:

Какво трябва да знаем преди да закупим елетромобил?

Електрическите автомобили стават все по-популярни с усъвършенстването на технологиите и намаляването на разходите за притежание. Виж повече тук

Съвети при покупка на употребяван електромобил

Разберете кои са някои от най-важните съвети и фактори при закупуване на употребяван електрически автомобил. Прочетете повече тук.

Какъв е средния автономен пробег на различните марки електромобили?

Разберете кои електрически автомобили имат най-дълъг пробег през 2022г. Те стават все по-жизнеспособни за тези, които се притесняват от честото зареждане.

Електромобили

Една все по-популярна тема, която ще бъде особено важна за в бъдеще. Ние в Avtosklad целим да ви запознаваме с новостите, които може да са ви полезни занапред, както и да успеете да вземете правилно решение, когато дойде това време. 

Електромобилите започват да заемат главни позиции в избора на автомобил от много шофьори, за съжаление доста по-малко са тези в България. В тази категория ще може да се запознаете с някои от най-купуваните, да разберете техните цени, специфики, мощно и пробег. Ще бъдете много изненадани, когато разберете, че зареждането им вече не е такъв проблем, какъвто беше в началото на създаването на този алтернативен вариант за пътуване. 

Кои са любимите ви марки автомобили и знаете ли, че вероятно те също има електрически вариант, с който може да се сдобиете лесно? Точно така! Повечето марки започнаха да разработват тези автомобили, за да могат отново да стъпят на пазара като предпочитана и иновативна марка. Разгледайте статиите и сами разберете кои са те.