Последни статии за леки автомобили

Колите и зимното време: Съвети за подготовка и безопасност по време на студените месеци

За да гарантирате своята безопасност и безопасността на другите участници в движението, е изключително важно да вземете необходимите предпазни мерки и да сте добре подготвени за зимния сезон. Виж:

Автомобилните стъкла

Какви видове автомобилни стъкла съществуват, как се произвеждат и как да ги поддържаме. Вижте тук:

Как да подобрим разхода на гориво на лекия ни автомобил?

Нека разгледаме някои ефективни начини за оптимизиране на разхода на гориво на вашия автомобил. Виж тук:

Подробно ръководство за смяна на автомобилните филтри

В това подробно ръководство ще ви запознаем с важността на смяната на автомобилните филтри и ще ви предоставим инструкции стъпка по стъпка как да го направите сами. ВИЖ:

Какво да правим ако закъсаме в гората?

Важно е обаче да запазите спокойствие и да предприемете необходимите стъпки, за да осигурите безопасността си и да увеличите шансовете си да се върнете на пътя.Виж :

Колко често е необходим преглед на ходовата част на SUV?

Редовните проверки могат да помогнат за идентифициране на всякакви проблеми или потенциални проблеми, като гарантират безопасността и дълготрайността на вашия SUV.Виж:

Големи и малки: Различните класове автомобили на пазара

В тази публикация ще разгледаме 5 модела автомобили, които се отличават с това, че осигуряват голямо пространство и най-съвременни технологии. Виж повече:

5 модела леки автомобили подходящи за плътния градски трафик

Независимо дали сте градски жител или човек, който често пътува през пренаселени райони, тези автомобили ще ви помогнат да се ориентирате уверено в лабиринта на трафика:

Леки автомобили

Леките автомобили, онези коли, които виждаме всеки ден, множество мощности, модели, марки, дори цветове са сред най-предпочитания и употребяван вид транспорт и точно него засягаме в тази категория. 

Различни марки обикалят по целия свят, а резервни части се търсят всеки ден. В тази категория от нашия блог ще ви запознаем именно с безопасността по време на пътуване, с намирането на части онлайн и проблеми, които може да се появят най-често при вашата марка. 

Не се колебайте да следите блога, защото тук ви очаква важна информация, която може да ви спести пари, а и да ви помогне в аварийна ситуация. Разгледайте подробните ни статии, където ви очаква информация за най-често срещаните проблеми при съединителя, спирачките, скоростната кутия и дори двигателя. Кой не иска да се предпази от тези големи ремонти? 

Ще си отговорите на въпросите - “Защо да избера тази марка автомобил?”, “Кое е слабото място на марката?”, както и “Как да направя сам преглед на автомобила си?” Въпроси, които може да ви спестят много време, доста усилия и да стигнете до мечтаната дестинация бързо и неусетно с помощта на специалистите ни в Avtosklad.