Последни статии за леки автомобили

10 съвета как да пестим гориво при шофиране

За щастие има някои прости начини да намалите разхода на гориво и да спестите пари от бензиностанцията. Вижте как в статията:

Всичко, което трябва да знаем за компютърната диагностика на автомобила

Компютърната диагностика на автомобилите придобива все по-голямо значение през последните години поради бързия напредък в автомобилните технологии. Виж още

Какво представлява ангренажният ремък и кога се сменя?

Повечето автомобили изискват смяна на ангренажния ремък на всеки 5 години или 160 000 километра...Прочетете повече тук:

Как да почистим катализатора на автомобила?

С малко познания и подходящи инструменти можете да накарате катализатора на автомобила ви отново да изглежда и да работи като нов. Прочетете тук:

Какво трябва да проверите на автомобила си преди да тръгнете на дълъг път?

Ако планирате дълго пътуване с автомобил, трябва да проверите няколко неща, преди да тръгнете. Вижте повече тук:

Как да изберем правилните джанти за своя автомобил?

Търсите комплект джанти за своя автомобил, трябва да вземете предвид няколко неща. Първо, ще трябва да решите какъв размер и стил колела искате.Виж повече тук

Полезни съвети, с които ще удължите живота на съединителя

За никого не е тайна, че съединителят е една от най-важните части на вашия автомобил.Неизправният съединител може да причини различни проблеми...виж повече тук

Кои са най-надеждните употребявани миниванове на пазара?

Ако сте на пазара за употребяван миниван, имате много възможности за избор. Ще разгледаме някои от най-надеждните употребявани миниванове на пазара. Виж повече

Леки автомобили

Леките автомобили, онези коли, които виждаме всеки ден, множество мощности, модели, марки, дори цветове са сред най-предпочитания и употребяван вид транспорт и точно него засягаме в тази категория. 

Различни марки обикалят по целия свят, а резервни части се търсят всеки ден. В тази категория от нашия блог ще ви запознаем именно с безопасността по време на пътуване, с намирането на части онлайн и проблеми, които може да се появят най-често при вашата марка. 

Не се колебайте да следите блога, защото тук ви очаква важна информация, която може да ви спести пари, а и да ви помогне в аварийна ситуация. Разгледайте подробните ни статии, където ви очаква информация за най-често срещаните проблеми при съединителя, спирачките, скоростната кутия и дори двигателя. Кой не иска да се предпази от тези големи ремонти? 

Ще си отговорите на въпросите - “Защо да избера тази марка автомобил?”, “Кое е слабото място на марката?”, както и “Как да направя сам преглед на автомобила си?” Въпроси, които може да ви спестят много време, доста усилия и да стигнете до мечтаната дестинация бързо и неусетно с помощта на специалистите ни в Avtosklad.