9-те най-бюджетни SUV и кросоувъри на пазара у нас

9-те най-бюджетни SUV и кросоувъри на пазара у нас

Търсите изгодна сделка за нов SUV или кросоувър? Разгледайте нашия списък с 9-те най-бюджетни варианта на пазара в България! Така ще можете лесно да се ориентирате сред множеството на пазара, от които може да изберете. Разгледайте и се убедете сами в 9-те страхотни автомобила.

 

Търсите нов SUV или кросоувър, но разполагате с ограничен бюджет? Няма проблем! На пазара има много чудесни варианти, които си заслужава да разгледате и дори да пробвате. Ето 9 от най-добрите бюджетни SUV и кросоувъри, които се предлагат в България в момента.

 

1. Dacia Duster

Dacia Duster

 

Dacia Duster е чудесен бюджетен вариант за тези, които търсят малък SUV или кросоувър. Той е достъпен, надежден и разполага с достатъчно пространство за пътници и товари. Изключително маневрен, много стилен и страхотен за семейства, пътувания с приятели и много пътешествия.

 

2. Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara е друг чудесен бюджетен SUV. Той е стилен, забавен за шофиране и се предлага с дълъг списък от стандартни функции, включително информационно-развлекателна система със сензорен екран и Bluetooth връзка. Освен това се предлага с множество функции, които предразполагат към страхотно преживяване.

 

3. Ford EcoSport

 Ford EcoSport

 

Ford EcoSport е малък SUV, който е с висока стойност. Той е добре оборудван, с дълъг списък от стандартни функции, който включва информационно-развлекателната система SYNC 3 на Ford и камера за задно виждане. Той се задвижва от четирицилиндров двигател със 140 к.с. и се предлага стандартно с шестстепенна автоматична трансмисия.

 

4. Hyundai Tucson

 Hyundai Tucson

Hyundai Tucson е чудесен избор за тези, които търсят бюджетен SUV с просторен интериор. Той се предлага стандартно с дълъг списък от функции, включително информационно-развлекателна система със сензорен екран, система за свързване Hyundai Blue Link и камера за задно виждане. Не се колебайте да разгледате и интериора, който със сигурност ще ви впечатли.

 

5. Kia Sportage

Kia Sportage

 

Kia Sportage е друг отличен бюджетен SUV. Той е стилен, добре оборудван и се предлага с дълъг списък от стандартни функции, включително информационно-развлекателна система със сензорен екран, информационно-развлекателна система UVO на Kia и камера за задно виждане. Страхотен е, защото може да събира много от багажа ви за вашите пътувания, както и да отговаря на комфорта на пътниците.

 

 

6. Honda HR-V

 Honda HR-V

 

Honda HR-V е малък SUV, който е с висока стойност. Той се задвижва от четирицилиндров двигател със 141 к.с. и се предлага стандартно със CVT. Задвижването на всички колела е опция.

 

HR-V има просторен интериор с достатъчно място за главите и краката на петима пътници. Той се предлага стандартно със 7-инчов сензорен екран, USB портове, Bluetooth и камера за обратно виждане.

 

7. Mazda CX-3

Mazda CX-3

 

Mazda CX-3 е малък SUV, който е много стилен. Той се задвижва от четирицилиндров двигател с мощност 146 к.с. и се предлага стандартно с шестстепенна автоматична трансмисия.

 

CX-3 има спортен дизайн, който го отличава от останалите малки SUV автомобили. Той има просторен интериор с достатъчно място за главите и краката на петима пътници. Той се предлага стандартно със 7-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система, USB портове, Bluetooth и камера за обратно виждане.

 

8. Mitsubishi Outlander Sport

 Mitsubishi Outlander Sport

Mitsubishi Outlander Sport е малък SUV, който е с голяма стойност. Той се задвижва от четирицилиндров двигател със 148 к.с. и се предлага стандартно със CVT. Задвижването на всички колела е опция.

 

Outlander Sport има просторен интериор с достатъчно място за главите и краката на петима пътници.

 

9. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Фолксваген Tiguan е малък SUV, който е с голяма стойност. Той се задвижва от четирицилиндров двигател с турбокомпресор със 184 к.с. и се предлага стандартно с шестстепенна автоматична трансмисия.

 

Tiguan има просторен интериор с достатъчно място за главите и краката на петима пътници. Той се предлага стандартно с 6,5-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система, USB портове, Bluetooth и камера за обратно виждане.

 

Това са 9-те най-бюджетни SUV и кросоувъри на пазара в България. Ако търсите изгодна оферта за нов автомобил, всеки от тях би бил чудесен избор. Ако сте на пазара за нов автомобил, но не искате да похарчите цяло състояние, всеки от тези модели ще бъде чудесен избор. Благодарение на разнообразието от стилове и характеристики, от които можете да избирате, със сигурност ще откриете идеалния автомобил за вас, без да разбивате спестяванията си.

 

Toyota Corolla е чудесен вариант, ако търсите достъпен и надежден автомобил. Тя има голям разход на гориво и се слави като един от най-надеждните автомобили на пътя. Honda Civic е друга чудесна възможност в ценовия диапазон под 20 000 USD. Това е спортен автомобил с голяма икономия на гориво и множество функции, които да ви забавляват на пътя. Ford Focus е чудесен избор, ако търсите компактен автомобил с много функции. Той е достъпен, ефективен и се предлага с разнообразни налични функции, които го правят чудесен избор за всеки, който си търси нов автомобил. Направете вашия избор и планирайте новото си пътешествие.