Най-добрите офроуд SUV за 2022 г.

Най-добрите офроуд SUV за 2022 г.

Когато става въпрос за офроудъри, трябва да вземете предвид няколко неща. Искате ли нещо, което е създадено за асфалтов път, или ви трябва нещо, което може да се справи с всичко? Има няколко неща, които трябва да вземете под внимание, когато избирате най-добрия SUV за офроуд за вас.

Офроудването е чудесен начин да изследвате природата и да откривате нови места. Това може да бъде и чудесен начин за сближаване с приятелите и семейството. И, разбира се, това е чудесен начин да покажете уменията си за шофиране.

Но преди да можете да се насладите на всичко, което предлага офроудът, трябва да намерите подходящия SUV. Не всички SUV автомобили са еднакви, когато става въпрос за офроуд. Някои от тях са по-подходящи за тази задача от други.

За да ви помогнем да откриете най-добрия SUV за вашите нужди, съставихме списък на най-добрите SUV за офроуд за 2022 г. Независимо дали търсите бюджетен вариант, или най-способния офроудър, който може да се купи с малко повече пари, ние сме се погрижили за вас.

И така, без повече приказки, ето кои са най-добрите SUV с висока проходимост за 2022 г:

1. Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler е един от най-популярните офроуд автомобили на пазара. И за това има основателна причина. Той е достъпен, способен и стилен.

Wrangler се предлага с 3,6-литров V6 двигател или 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор. И двата двигателя се съчетават с осемстепенна автоматична трансмисия.

Задвижването на четирите колела е стандартно за всички Wranglers. А ако изберете модификацията Rubicon, ще получите още повече офроуд екстри, като например мостове Dana 44, блокиращи диференциали и изключваща се предна люлка.

2. Ford Bronco
Ford Bronco
Ford Bronco се завръща през 2022 г. И със себе си ще донесе сериозни офроуд умения.

Bronco ще се предлага с 2,3-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор или с 2,7-литров V6 двигател с турбокомпресор. И двата двигателя ще се съчетават със седемстепенна автоматична трансмисия.

Задвижването на четирите колела ще бъде стандартно за всички Bronco. А ако изберете модификациите Badlands или Wildtrak, ще получите още повече офроуд екстри, като блокиращ заден диференциал, 33-инчови гуми и усъвършенствана система за задвижване на четирите колела.

3. Chevrolet Tahoe
Chevrolet Tahoe
Chevrolet Tahoe е пълноразмерен SUV, който от години е любим на офроудърите. А през 2022 г. той получава няколко актуализации, които го правят още по-приспособим.

Tahoe ще се предлага с 5,3-литров V8 или 6,2-литров V8. И двата двигателя ще се съчетават с шестстепенна автоматична трансмисия.

Задвижването на четирите колела ще бъде стандартно за всички Tahoe. А ако изберете модификацията Z71, ще получите още повече офроуд екстри, като плъзгащи плочи, двустепенна предавателна кутия и 18-инчови джанти.

4. Toyota 4Runner
Toyota 4Runner
Toyota 4Runner е SUV от среден клас, който от години е любим на офроудърите. А през 2022 г. той получава няколко актуализации, които го правят още по-способен.

4Runner ще се предлага с 4,0-литров V6 двигател или с 4,0-литров V6 двигател с турбокомпресор. И двата двигателя ще се съчетават с петстепенна автоматична трансмисия.

Задвижването на четирите колела ще бъде стандартно за всички 4Runner. А ако изберете модификацията TRD Pro, ще получите още повече офроуд екстри, като плъзгащи се плочи, амортисьори Fox и 17-инчови джанти.

5. Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee е средно голям SUV, който от години е любим на офроудърите. А през 2022 г. той получава няколко актуализации, които го правят още по-лесен избор.

Grand Cherokee ще се предлага с 3,6-литров V6 двигател или с 5,7-литров V8 двигател. И двата двигателя ще се съчетават с осемстепенна автоматична трансмисия.

Задвижването на четирите колела ще бъде стандартно за всички Grand Cherokee. А ако изберете версията Trailhawk, ще получите още повече офроуд екстри, като плъзгащи плочи, двустепенна предавателна кутия и 20-инчови джанти.

И така, ето ги. Най-добрите SUV с висока проходимост за 2022 г. Без значение какъв е бюджетът или нуждите ви, в този списък има SUV, който е идеален за вас. Така че, излезте навън и започнете да изследвате.

Защо да се спрем на SUV автомобили?

Когато става въпрос за избор на нов автомобил, трябва да се вземат предвид много неща. Но ако търсите автомобил, който може да се справи с всякакъв терен и всякакви метеорологични условия, SUV е правилният избор. Ето само няколко от причините, поради които SUV автомобилите са правилният избор за толкова много шофьори.

На първо място, SUV автомобилите са създадени за шофиране извън пътя. Ако искате да изкарате автомобила си извън утъпканите пътища, SUV е идеалният избор. С по-високия си клиренс и по-доброто си сцепление SUV автомобилите могат да се справят с всеки терен, който им предложите.

Второ, SUV автомобилите са чудесни за работа в лоши метеорологични условия. Ако живеете в район с много сняг или дъжд, SUV е перфектният автомобил, който ще ви помогне да преминете през тях. Благодарение на задвижването на всички колела и по-големия клиренс, те могат да преминат през всякакви метеорологични условия.

Трето, SUV автомобилите разполагат с много пространство. Ако търсите автомобил, който може да побере много хора или да превозва много товари, SUV е правилният избор. Благодарение на по-големите си размери те могат да поберат повече хора и повече оборудване.

Четвърто, SUV автомобилите са създадени за безопасност. С по-големите си размери и тегло те са в състояние да издържат на повече удари при произшествие. А благодарение на задвижването на всички колела, те имат по-добро сцепление и стабилност на пътя.

Така че, ако търсите автомобил, който може да се справи с всякакъв терен и всякакви метеорологични условия, SUV е правилният избор. Със своята проходимост, работа при лоши метеорологични условия и просторен интериор те са идеалният избор за всеки шофьор.