Интеркулери за SCANIA

Филтър

Изчисти

В момента работим по добавянето на частите от категория Интеркулери за SCANIA към нашия каталог. Междувременно, моля свържете се с нас на 0882 666 960 / 0884 916 999 или като попълните формата отдолу

Tarostrade Preloader

Интеркулер SCANIA

 

Повечето хора не познават точната функция на автомобилния интеркулер SCANIA, освен че по определен начин допринася към ефективността на двигателя и неговата мощност. Реално всеки интеркулер представлява определен вид радиатор, който изстудява въздуха, преди внасянето му в цилиндрите, където студеният въздух, който е богат на кислород, взима участие в горенето.

 

Тази част от автомобила е необходима, тъй като горещият въздух няма достатъчно кислород за изрядно използване на горивото. В такова състояние автомобилът претърпява загуби на енергия, понеже не получава ефективно мощност от горивото. При това положение Ви е необходим интеркулер SCANIA, в частност за мотори с голяма мощност. Разваленият интеркулер може да означава проблеми със самия мотор, затова бързият ремонт или директна смяна е необходимост.

 

Имате ли нужда от интеркулер

 

Всъщност правилното охлаждане и вентилация в двигателя са абсолютно задължителни заради процесите, ставащи в него. Всички мотори, независимо от тяхната мощност, се нуждаят от радиатор, който да работи за свалянето на температурата. Стандартният радиатор обаче често не предоставя желаното охлаждане, особено при мотор с повече конски сили. Тук се вмества нуждата от интеркулер SCANIA.

 

Понеже интеркулерът допринася за цялостното охлаждане на двигателя, защото въздухът, който се внася в мотора, не е толкова горещ, това охлаждане помага и за удължаване на живота на двигателя. За жалост, обратното също е валидно. Ако Вашият интеркулер не е в изправно състояние или е некачествен, това води до повече проблеми с мотора и би намалило неговия живот.

 

Най-добрите части и интеркулер от Автосклад

 

Ако желаете да запазите доброто състояние на автомобила си, тогава се нуждаете от качествени части. Тъкмо затова онлайн магазинът на Автосклад е подходящото място. Като един от най-големите дистрибутори на автомобилни части в България, ние Ви предоставяме най-добрите автомобилни части на ниски цени. Заявете частта си сега!