Интеркулери за MAN

Филтър

Изчисти

В момента работим по добавянето на частите от категория Интеркулери за MAN към нашия каталог. Междувременно, моля свържете се с нас на 0882 666 960 / 0884 916 999 или като попълните формата отдолу

Tarostrade Preloader

Интеркулер MAN

 

Много хора не са запознати предназначението на автомобилния интеркулер MAN, освен че по определен начин подобрява ефективността на автомобилния мотор и неговата мощност. Технически всеки интеркулер представлява вид радиатор, който е предназначен да изстудява въздуха, преди влизането му в цилиндрите, където взима участие в горенето.

 

Тази част е незаменима за по-мощните коли, тъй като недобре изстуденият въздух не съдържа достатъчно количество кислород за изрядно изгаряне на горивото. В това състояние колата губи енергия, понеже не получава достатъчно мощност от горивото. Затова Ви е нужен интеркулер MAN, в частност за автомобилни мотори с голяма мощност. Разваленият интеркулер може да доведе до проблеми със самия автомобилен мотор, затова бързото отремонтиране или направо смяна е необходимост.

 

Необходимостта от интеркулер

 

Не е тайна, че коректното охлаждане и вентилация в двигателя са абсолютно задължителни заради процесите, протичащи в него. Всички автомобилни мотори, каквото и да е тяхната мощност, използват радиатор, който да се грижи за свалянето на температурата. Обичайният радиатор обаче често не предоставя търсеното охлаждане, особено при автомобилен мотор с повече конски сили. Точно тук е нуждата от интеркулер MAN.

 

Заради това, че интеркулерът работи за цялостното охлаждане на двигателя, понеже въздухът, който се внася в мотора, не е толкова горещ, това охлаждане води и до удължаване на живота на автомобилния мотор. За съжаление, обратното също е валидно. Ако Вашият интеркулер не е в добро състояние или е некачествен, това води до повече проблеми с мотора и би намалило живота му.

 

Висококачествени автомобилни части и интеркулер от Автосклад

 

Ако желаете да запазите доброто състояние на колата си, тогава имате нужда от висококачествени автомобилни части. Ето защо онлайн магазинът на Автосклад е правилното място. Като един от най-големите дистрибутори на авточасти в България, ние Ви предоставяме най-добрите авточасти на достъпни цени. Поръчайте сега!