privacy

Политика за поверителност

 

Тази политика за поверителност информира посетителите на този Уебсайт за обработката на техните лични данни, и по-специално категории лични данни, които се обработват, данните за контакт на оператора на лични данни, целите на обработката, както и основните мерки за безопасност, предприети за защита на правата на посетителите.

 

Тази политика за поверителност покрива изискванията на Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679).

 

Моля прочетете тази политика за поверителност внимателно. Посетители, които не са съгласни с нея имат правото да спрат да използват този уебсайт незабавно. Запазваме си правото да променяме политиката на поверителност. Моля посещавайте тази страница своевременно, за да се информирате за евентуални промени.


Посетители, ненавършили 16 години нямат право да се съгласяват техни лични данни да бъдат обработвани без разрешение на родител или настойник.

 

Лични данни

Използването на този Уебсайт налага събирането и обработването на няколко категории лични данни, принадлежащи на потребители и други субекти.

В частност, този Уебсайт обработва лични данни, необходими за взаимодействието между уебсайта и устройството на потребителя – ИП адрес, информация за използвания браузър, операционната система и типа на използваното устройство, страниците, които са посетени и търсенията, които са направени, както и друга информация.

В този случай, личните данни са изцяло нужни за да подобрят сърфирането, или да го подобрят.

Този уебсайт също така използва бисквитки. За повече специфична инфомрация как работят бисквитките, също така и как да бъдат спрени, моля прочетете нашата политика за бисквитките.

В случай, че решите да се регистрирате на този уебсайт, и/или да направите поръчка, ще е нужно да предоставите Вашите лични данни за доставка. Тези данни ще са нужни, за да можем да изпълним договорните отношения, свързани с изпълнение на поръчка.

В други случаи, ще поискаме Вашите лични данни ако решите да се абонирате за наш бюлетин.

Ако сме задължени по закон, или в случай на съмнение за нерегламентирано използване на платежни инструменти, си запазваме правото да сравним и потвърдим истинността на предоставената информация.

Отказът да бъдат предоставени лични данни, които не са свързани с дейността на този Уебсайт или за изпълнение на поръчка/и няма да имат съществени последствия.

Личните данни се съхраняват за период, достатъчен за да задоволи целта, поради която личните данни се събират и обработват. Това може да включва счетоводни, оперативни или гаранционни нужди.

Според действащото законодателство на Република България, ние сме длъжни да съхраняваме информация, свързана с направена покупка 10 години.

 

За да определи нужният срок за сърхранение на лична информация под Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), ние взимаме в предвид различни критерии за е сигурно, че личните Ви данни не се задържат за повече време, от колкото е необходимо. Тези фактори включват законови разпоредби, целта, поради която са събрани данните, както и активността Ви като потребител(колко често влизате и колко често поръчвате от нас)

Потребителите и посетителите могат винаги лесно да оттеглят съгласието си за получване на бюлетини, промоционални и маркетингови съобщения.


Базирано на легитимния интерес за подобряване услугите, които предлагаме на нашите потребители, ние, чрез този Уебсайт може да изпратим периодични имейл съобщения на потребителите ни със прмоции, отстъпки, предложения, молба за обратна връзка, по всяко време.

 

Операторът на личните данни (наричан за кратко „Операторът“) е:

Тарос Трейд БГ ООД

Георги Трингов 9, Пловдив 4000, България

Имейл адресът, на който можете да пишете за всичко, свързано с политиката за поверителност е : info@tarostrade.com

 

Споделяне на личните данни

Операторът може да предостави лични данни на оператори на лични данни трети лица във връзка с изпълнението на поръчки или други дейности свързани с Уебсайта. Примери за тези трети лица:

 

Куриери

Центрове за изпълнение на поръчки

Доставчици на информационни услуги

Доставчици на услуги свързани с обслужване на клиенти

Оператори на платежни инструменти

 

Гореизложеното не засяга съобщаването, разгласяването или разпространението на лични данни, когато това се изисква от закона.

 

Права на потребителите

Потребителите имат право да получат потвърждение дали администраторът на данни съхранява или обработва някоя от личните им данни.

 

Потребителите също така имат правото да:

Могат да променят, корогират, модифицират или допълнят личните си данни;

Да поискат изтриване, анонимизиране или блокиране на лични данни, обработвани по несъобразен начин;

Поискат удостоверене, че операциите, извършени под точка а) и b) са предадени на получателите на споделената или разпространена информация, освен ако такава комуникация е невъзможна или би изисквала използването на способи, които са очевидно непропорционални на защитеното право

Изтриване на всички лични данни, когато специфични условия за това са изпълнение (Право да бъдат забравени);

Движимостта на личните данни, събрани от Оператора по автоматичен начин и правото да бъдат предадени таива дани на друг оператор на лични данни, без намеса на Операторът ( до колкото това е позволено от закона);

Оттегланято на дадено съгласие за обработка на лични данни

 

Потребителите също така имат право да оспорват, под легитимен предтекст, всякаква обработка на личните им данни, независимо дали тези данни са свързани или не с причината на събирането им.

 

Също така, потребителите имат право да изпращат жалби, свързани със събирането и обработката на личните им данни до съответния отговорен орган – КЗЛД.

 

За всичко, свързано с тази Политика за Поверителност, моля пишете ни на info@tarostrade.com